pt nehru essay essays on jousting boring from within the art of the freshman essay summary thesis statement in essays economist essay competition

Over ons

Glossy Doggy Couture

Al jaren lang een merk. Nu de beste en mooiste slaapcomfort voor uw huisdieren. De mooiste en de zachtste stoffen geïmporteerd om te werken met kwaliteit en duurzaamheid. Onze manden gaan jarenlang mee. Alles is wasbaar, past het niet in de machine? Dan zorgen we ervoor dat het past.

Handgemaakte manden, kussens, dekens, slaapzakken, benchbekleding, stoeltjes, trappetjes en maatwerk. Voor ieder wat wils

Ons verhaal

Nieuwe look, nieuwe input, nieuwe website en nieuwe stoffen. Glossy Doggy Couture is gestart op 1 oktober 2018. Maar,…

Glossy Doggy bestaat eigenlijk al heel erg lang. Al vanaf 2008 was er een website van Glossy Doggy, de webwinkel voor de moderne hond. Een heel uitgebreid assortiment. Van speeltjes tot flexi’s, maar ook heel veel handgemaakte couture. Halsbanden, tuigen, riempjes en showlijntjes. Zelf ontworpen en met de handgemaakt, dat is waar het eigenlijk echt om ging.

Al gauw kwamen er dus ook stoffen in het spel. Manden, dekens, slaapzakken en kussens kwamen er onder de naaimachine vandaan gerold. Model, naar model kwam in de verkoop.

De website was een goedlopende website, te goed, door prive redenen helaas genoodzaakt de website te moeten sluiten.

Maar in 2018 hebben we besloten er met behulp van een extra paar handen weer voor te gaan. Dit keer alleen met slaapcomfort en met de beste stoffen.

Slaapcomfort voor uw huisdieren!
Voor ieder wat wils