essay about hobbies for kids cell phone use schools essay nsf grfp proposed research essay sample characterization essay on stargirl essay on habit of reading story books streetcar named desire blanche essay

Maatwerk

Maatwerk Glossy Doggy Couture

Heeft u een speciaal hoekje in huis of een apart kussen waar een bekleding omheen moet. Ook dit is mogelijk bij ons. Wij bekleden ook benches. Allerlei maten zijn mogelijk. Neemt u alstublieft even contact met ons op! Dan helpen wij u graag verder!

Wij kunnen voor veel bekledingen en maatwerk zorgen. Als u de maten van het kussen heeft, eventueel een foto van het kussen dan kunnen wij berekenen hoeveel de bekleding of de hoes zal kosten.

U kiest zelf de 2 gewenste stoffen. Boven op de prijs van de bekleding doen wij nog €10,- ontwikkelingskosten.

Benchbekleding

Wij bieden ook de mogelijkheid om bekleding in benches te maken. De meest voorkomende is de Puppy Ren. Deze verkopen wij ook, u vind ze hier!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een ander merk bench te bekleden. Neem dan alstublieft even contact met ons op. Wij zouden dan graag de maten willen weten en als het lukt een foto van de bench.

De Puppy Ren bekleding is er in 2 maten. Voor de kleine en grote Puppy Ren. Bij de grote bekleding heeft het kussen een binnenkussen en hoes met rits.

Kussenhoezen

Maatwerk van Glossy Doggy Couture!

U kunt bij ons dus ook een hoes laten maken voor een kussen wat u al op de bank of in een mand heeft liggen. Wij hebben dan van u alleen de maten nodig van de bestaande hoes. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in die mooie rieten mand die u heeft staan een kussen te laten maken. Neem even contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

Al onze hoezen zijn voorzien van een ritssluiting. Zo kunt u gemakkelijk wisselen als er weer een aan een wasbeurt toe is.